Почивки и екскурзии
Поклоннически и религиозни пътувания

Много хора желаят да се поклонят на Гроба Господен и на гроба на Божията Майка, но и да посетят Светите места на Рождеството, Кръщението, чудесата на Иисус Христос, да съпреживеят Неговите страдания и кръстния Му път и да намерят своето просветление. Нашето поклонническо пътуване по светите места в Израел със сигурност ще отговори на вашите духовни потребности. Водач на поклонението е православен свещеник, който вещо ще ви води по пътищата Христови.


Тайните на Софийската Света Гора
Тайните на Софийската Света Гора

Поклонническо и познавателно пътуване с автобус за 3 дни от Несебър и Бургас.
Организира се по заявка.
Земенски манастир – Боянската църква – ротондата „Св. Георги” – храм „Света София” – Погановски манастир – Суковски манастир – Горнобогровски манастир „Св. Георги Победоносец” с растящия чудодеен камък от Йерусалим – църквата Св. Николай Чудотворец в с. Бухово с чудотворната икона на Божията майка „Достойно естъ” от Атон.
Някога хората по нашите земи казвали: Направи 120 стъпки, за да изкупиш греховете си и да пречистиш душата си. Вярвали, че ако смиреният християнин прекара по една нощ в уединение във всеки от уникалните манастири и църкви, опасващи днешна София, ще започне нов живот - преподобен и със сърце, отворено за доброто...

 


  още 


Поклонение в Израел и Йордания
Поклонение в Израел и Йордания

Поклонение по светите места в Израел и Йордания на 28.08.2018
Тел Авив - Витлеем - Джераш - Аман - Мадаба - планината Небо - Петра - Елат - Йерусалим - Лида - Тел Авив
Потапяне във водите на река Йордан, на истинското място, където е кръстен Господ Иисус Христос!
Водач на групата е български православен свещеник!

  още