Диневи резорт- първа линия, Свети Влас

ДИНЕВИ РИЗОРТ обединява 15 ваканционни комплекса в Св.Влас, на първа и втора линия до плажа.
Диневи Ризорт е ваканционно място от по-висок стандарт, с клубен характер, неподражаем ваканционен стил и най-доброто яхтено пристанище в България.
Комплекси тип ПЪРВА ЛИНИЯ на плажа:

С невероятното си разположение точно над морския бряг, ДОЛЧЕ ВИТА предлага истинско Средиземноморско излъчване и прекрасен изглед към целия залив. Чудесният ресторант, добре обзаведените апартаменти и студиа с обширни тераси, и спокойствието на комплекса превръщат ДОЛЧЕ ВИТА в незабравимо място за почивка.
Комплекс ЕТЪРА се състои от две сгради, свързани с приветлив външен двор и градина, два басейна и много зеленина – наистина специален избор за лятна почивка. На разположение на гостите са ресторант с аква бар, малък супермаркет, нощен клуб, фитнес и масаж.
ТОП е разположен на самия морски бряг, близо до оживлението на крайбрежния булевард в Св.Влас. Повечето апартаменти са с великолепна гледка към морето. От централно разположения басейн или от уютния ресторант ще се насладите на полюшващите се от вятъра яхти в пристана и на красотата на целия Несебърски залив. 
АМФОРА се намира само на 50 м от централния плаж в Св.Влас. Комплексът напомня старата българска архитектура - големи стрехи, тесни прозорци, каменни зидове, дървени порти. Апартаментите са с модерно индивидуално обзавеждане и практични. Повечето апартаменти гледат към басейна и морския хоризонт.
На място има голям басейн, бар към басейна, зала за игри, охраняем паркинг.
АРЕНА  предлага много удобства, които превръщат комплекса в оживен център - спа център с пълен каталог услуги, фитнес, голям супермаркет, открит амфитеатър и дори тихото уединение на православна църква.

Цена в лева на помещение на ден с всички данъци иа таски, без храна.
Комплекси: Долче Вита, Топ, Етъра I, Амфора, Арена- без гледка море.

  10.05.-14.06.
03.09.-10.10.
15.06.-10.07.
26.08.-02.09.
11.07.-25.08.
Студио
1-4 човека в
Етъра, Долче Вита
     
Апартамент с
1 спалня
до 4 човека
     
Апартамент с
2 спални
до 6 човека
без ТОП
     
Апартамент с
3 спални
до 8 човека
в ТОП
     


Галерия
Етъра
Етъра
Етъра
Етъра
Етъра
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Долче Вита
Топ
Топ
Топ
Топ
Топ
Топ
Амфора
Амфора
Арена
Арена
Арена
Арена
Арена