Диневи ризорт- втора и трета линия, Свети Влас

ДИНЕВИ РИЗОРТ обединява 15 ваканционни комплекса в Св.Влас, на първа и втора линия до плажа.
Диневи Ризорт е ваканционно място от по-висок стандарт, с клубен характер, неподражаем ваканционен стил и най-доброто яхтено пристанище в България.
Комплекси тип ВТОРА И ТРЕТА ЛИНИЯ от плажа:

ЛАЗУР е със забележително местоположение: точно зад ДИАМАНТ, на около 80 м от морския бряг и в сърцето на Диневи Ризорт. Всичките 70 просторни апартаменти с тераси в ЛАЗУР са разположени в три отделни сгради, като всяка има свой плувен басейн, зелена градина и общ ресторант с изглед към бароковите елементи в архитектурата на комплекса.
ЮЖЕН БРЯГ е отличен комплекс, изграден в късен бароков стил и много близо до плажа и марината в Св.Влас. Чувството за спокойствие и уют е навсякъде - семейните къщи и апартаментите с една и две спални обгръщат голяма лятна градина, плувен басейн и ресторант с открита тераса. Апартаментите са просторни, с безупречно вътрешно обзавеждане, големи тераси и с изглед към басейна.
КАМБАНИ е само на 200 м от плажа в Св.Влас, и на 5 мин. пеша от центъра на града. Този голям комплекс се състои от апартаменти с една и две спални и 6 еднофамилни къщи, разположени около обширна лятна градина с басейн в причудлива форма, чудесен ресторант и красива камбанария.
Разположен на 100 м от плажа и точно зад Манастирите, БРИЗ ще разпознаете лесно по изтънчения му стил: красиви бели ваканционни къщи, зелена лятна градина, тенис корт, басейн, и разбира се стайл бистро ‘Веранда’..
ЕТЪРА 2  ще ви очарова със съчетанието от традиционна българска архитектура и съвременни удобства.
ЕТЪРА 3 е сред новопостроените комплекси в Диневи Ризорт. Намира се в близост до познатия Етъра 1 и 2. Комплексът представлява  голяма сграда на 5 етажа, извити арки, съчетание на камък и дърво в детайлите, зелен двор и открит басейн. На място има уютно бистро с меню за закуска, обяд и вечеря, както и  малки детски кът за игра в тревната площ с любимите детски уреди. Всички входове на комплека са с асансьор.
ВОДЕНИЦА e на удобно разстояние от плажа (300 м) и центъра на Св.Влас (300м), идеално разположена за изследване на крайбрежието. На разположение са ресторант в национален стил и вечерна програма, басейн, малък детски кът за игра и истинска стара воденица – и всичко това сред зеленина и криволичещи пътечки! И тук апартаментите са големи и отлично обзаведени.Галерия
Лазур
Лазур
Лазур
Лазур
Лазур
Лазур
Южен бряг
Южен бряг
Южен бряг
Южен бряг
Южен бряг
Камбани
Камбани
Камбани
Камбани
Камбани
Камбани
Камбани
Бриз
Бриз
Бриз
Бриз
Бриз
Етъра 3
Етъра 3
Етъра 3
Етъра 3
Етъра 3
Воденица
Воденица
Воденица
Воденица